Hoe verhalen vertellen over jezelf toch anders is

Je eigen verhaal vertellen is best tricky

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][nectar_video_lightbox link_style=”play_button_2″ nectar_play_button_color=”Default-Accent-Color” image_url=”757″ hover_effect=”defaut” box_shadow=”none” border_radius=”none” play_button_size=”default” video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=R72pQjjyCj4″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/3″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

verhalen vertellen is een piece-of-cake

Verhalen schrijven voor anderen, mensen coachen naar hun beste verhaal; dat is een piece-of-cake voor mij. Dagelijks hou ik me bezig met het vertellen van verhalen binnen I.M.Communicating. Ik deed dat ook al in mijn vorige bedrijf Je Beste Indruk. Daar is deze video ook van. De video is dus wat ouder, van toen ik nog in Nederland woonde, maar ik wil deze toch heel graag met je delen. Ik wil je namelijk laten weten dat ik begrijp dat het echt niet makkelijk is om een verhaal of video te posten die over jou gaat, die je raakt. En wat doe je als je plots emoties voelt opkomen, dat is toch niet professioneel??? Ik heb zo’n video opgenomen, het werd me even bijna teveel en toch heb ik de video opgenomen en gedeeld. Ik heb zulke mooie reacties gekregen dat ik hoop dat ik je kan inspireren om ook persoonlijke verhalen te gaan posten. 

Verhalen vertellen: je eigen verhaal

Mijn toenmalige partner vroeg me op welk verhaal ik het trotst ben, nou, dat is mijn eigen verhaal, of in ieder geval een gedeelte van mijn eigen verhaal. Want, dat is mijn grootste uitdaging; dat vergt toch wat meer moed. Er komen dan opeens gevoelens bij kijken en worden er drempels opgeworpen. In deze video vertel ik hoe ik dat ervaren heb.

Ben je benieuwd wat mijn verhaal is? Die heb ik opgenomen en kun je hier terugkijken.

Uitgelicht: