Nieuwe website

Een nieuwe website die klopt voor jou en je doelgroep. Waarbij jouw potentiële klant wordt bevestigd in het gevoel dat jij kan helpen.

De website

van je bedrijf, van jouw ziel en zaligheid, moet staan als een huis. Daarbij wil je natuurlijk dat het een spiegel is van jou en je bedrijf. Je wilt dat wanneer potentiële klanten door je website heen scrollen, daar de verbinding al start. Dat kan alleen als alles klopt. Als mensen op de juiste momenten de juiste informatie of actie te zien krijgen. I.M.Communicating zorgt dat alles klopt. 

Wat we doen

We gaan niet zomaar aan de slag met je website. Daar gaat wat onderzoek en overleg aan vooraf. Je wilt natuurlijk dat de nieuwe website beter wordt dan de vorige en klopt bij je doelgroep. En daar doen we alles aan.

Research

Zonder research schiet je blind op het dartbord dat in dit geval het internet heet. Niet handig en zonde van de investering. Meten is weten en dat doen we graag voor je. We kijken naar de data van je huidige website, analyseren je huidige klanten. Alles om duidelijk te krijgen waar jouw klant op aanslaat en van wegrent.

Plannen maken

Hoe communiceer je jouw boodschap naar buiten toe? Hoe bereik je jouw doelgroep en zet je hen over tot actie? We gaan aan de tekentafel en zorgen dat er een geraamte van je toekomstige website staat. We focussen onder andere op design, inhoud, klantbeleving, klantreis en SEO.

Website bouwen

Met alle informatie en structuur die er al staat, gaan we nu naar de uitvoeringsfase. Alle componenten komen samen, de C2A's worden toegevoegd en we gaan bijschaven en bijstellen totdat de flow klopt en jij als klant tevreden bent

Waarom werken met I.M.Communicating?

Mijn werk
is pas af
als jij
tevreden bent

 We denken met je mee;


 We vertalen jouw ideeën en dromen en maken ze concreet;


 We staan naast je in deze spannende, leuke en enerverende tijd om het best mogelijke resultaat te krijgen;


Het is onze missie om jouw passie over te brengen in de teksten van je website; dat het klopt voor jou en je klant.

Jouw resultaat

Elke keer als je je website opent denk je: JA! Je krijgt een glimlach op je gezicht en bent trots op wat je ziet en leest. Mensen beginnen vaak over je website en over het gevoel wat je opwekt met de website. Potentiële klanten weten je beter te vinden en begrijpen beter wat je voor hen kunt betekenen.

Zij gingen je voor: