Waar schrijf je over op je socials?

Waar schrijf je over op je socials

Waar schrijf je over in je online content?

Je zit achter je computer, je bent klaar om de mooiste verhalen op te tikken en dan komt de ultieme vraag naar boven: waar schrijf ik over? Het is DE vraag voor iedere onderneemster. Dus voel je niet gek of dom of slecht als jij dat hebt. Ook ik heb deze momenten als storytellerūüė¨ en dit is mijn vak.¬†

In je eentje creatief zijn⠀

Het is ook wat, om altijd maar weer in je eentje te bedenken wat er nu weer op de socials moet komen. Daarom ben ik ook een groot voorstander van ‘Samen staan we sterk’. Het is zoveel makkelijker om even energie van iemand anders te krijgen en je uit je normale manier van denken te krijgen.¬†

Quick fix

Maarja, daar zit je dan toch in je eentje, te dubben en te wikken en wegen. Dan denk ik altijd aan het volgende voor een quick fix: ⠀
Рwelke vragen heb ik de afgelopen weken gehad van mijn klanten (en kan ik daar een mooie post over schrijven);⠀
Рwelke reacties kreeg ik van mijn klanten op iets wat ik zei; ⠀
Рwelke leermomenten heb ik onlangs gehad die mooi zijn om te delen en die wat zeggen over mij als persoon en ondernemer. ⠀
⠀
Schrijf de vragen, reacties en leermomenten op en schrijf er per onderdeel een bericht over. Let op: het hoeft niet altijd superlang te zijn. Schrijf zolang als nodig is!⠀

Volg me ook vooral op mijn favoriete platform Instagram voor meer inspiratie!

Uitgelicht: