Online zichtbaar zijn

‘Hé!’, hoor je vanachter een schutting vandaan komen. ‘Ik heb echt iets heel gaafs voor je, iets wat echt helemaal past bij jou als ondernemer… Kopen???’ Nee, natuurlijk niet!!!

vanachter een schutting roepen dat je iets verkoopt

Als je niet al gillend bent weggerend of de politie hebt gebeld, probeer je wellicht een glimp van de aanbieder op te pikken. Want, wie zit er achter die stem, zo blind ga je toch niet kopen. Hoe weet je of je zo iemand kan vertrouwen? Waarom laat hij of zij zich niet zien?

Hoe belangrijk online zichtbaar zijn dus is

En daar kom jij op de socials… Geen foto’s, want ‘ik ga mezelf toch niet gewoon even online gooien?!’. Dus ga jij met stockfoto’s aan de slag en grappige plaatjes misschien. Maar niemand weet wie er achter deze dienst of product zit. Je staat achter een virtuele schutting aanbiedingen eruit te gooien in de hoop dat iemand het blind vertrouwen heeft om van jou te kopen.

Misschien heb je geluk en vind je iemand, maar de meeste potentiële klanten zullen blijven hangen bij de vragen: wie is dit, kan ik haar wel vertrouwen als ik niet weet hoe ze eruit ziet en waarom laat zij zich niet zien?

Hoe succesvol denk je dat je hiermee gaat worden? Inderdaad! Niet. 

Trainingen om online zichtbaar te worden

In mijn Online Zichtbaarheidstrainingen start ik regelmatig nieuwe groepen. Met startende en groeiende ondernemers gaan we aan de slag om online zichtbaar(der) te worden op de socials. Heb je interesse, laat het me weten en dan ben jij de eerste die het hoort als er weer een nieuwe training start. 

Heb je nog meer vragen, stel ze vooral, ik beantwoord ze graag! Je kunt nog iets meer over mij lezen in Over Mij. Je kunt me ook bereiken via mijn favoriete platform Instagram.  

Uitgelicht: