Boost je marketing! Start nu met stralen, verbinden en groeien

Een goede marketing staat aan de basis van je succes. Met de juiste boodschap die bij de juiste mensen aankomt groeit jouw bedrijf.

Ben jij klaar
om online
te gaan stralen?

Dat kan op heel veel verschillende
manieren, want,
iedere onderneemster is anders
en uniek.

Mijn doel is dat jij blij wordt
van online content creëren,
van online groeien
en van het zichtbaar zijn.


Marketing is persoonlijk, voor jou en je doelgroep.
Van individuele coaching, eenmalige campagnes, een vernieuwde website of een volledige marketing take- of turnover. Wat past het best bij jouw marketingdoelen?

Het aanbod

marketing

We zien het elke keer weer: goede marketing brengt zoveel groei in je bedrijf! Door echt te weten waar je als bedrijf voor staat en welke klanten passen bij jou en hoe je die aanspreekt. Dat is goud! 

We doen de research, vertalen dat naar acties (plannen, campagnes, website, landingspagina’s etc) en voeren het vervolgens uit en passen aan waar nodig. 

Wij kunnen instappen in alle fases van marketing, een gedeelte overnemen of de gehele marketing op ons nemen. Aan jou de keus!

Vanaf € 197,- per maand

minimaal 6 maanden.

vip-coach traject

Je wilt als klein of eenmansbedrijf zelf je marketing blijven doen. Maar die moet wel gericht en efficiënt zijn. Je hebt het gevoel dat je nu nog regelmatig aan het zwemmen bent. Dat je lang bezig bent met weinig resultaat.

Ik leer je de kneepjes van het marketingvak die jij nodig hebt om de marketing van je bedrijf naar een hoger plan te brengen. In tien sessies begrijp jij hoe je marketing voor je kunt laten werken. 

prijs op aanvraag

Nieuwe website

Je website is superbelangrijk, dat weet je, maar op de één of andere manier converteert ie niet lekker, of blijven mensen niet lang hangen.

Je worstelt met de opzet en je merkt dat je er veel teveel energie insteekt. Tijd om hulp in te schakelen, want jouw tijd is kostbaar!

Mijn missie is om jouw ziel en zaligheid te verwerken in je website. Mensen leren je al kennen door je website. Ik ga voor authenticiteit, passie en de ‘customer journey’

Prijs op aanvraag

Maak jij zelf je content en wil je dat verbeteren? Maar heb je niet de tijd of het geduld om een weken- of maandenplan af te werken of werk jij liever lekker alleen en wanneer het jou uitkomt? Dan is deze optie voor jou. 1-op-1, lekker snel en concreet.

We gaan in een dagdeel met jouw bedrijf en contentuitdagingen aan de slag. We zetten een geraamte neer waarmee jij gerichte content kan maken die goed voelt!

In de weken erna hebben we verschillende contactmomenten en bespreken we berichten. Alles om ervoor te zorgen dat jij uiteindelijk lekker alleen kan creëren!

Prijs op aanvraag

Previous slide
Next slide

Zij gingen je voor:

Previous slide
Next slide

Krijg gratis tips en tricks, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Storyteller in hart en nieren in tekst, video en audio

Krijg gratis tips en tricks, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief