Year of inspiration online te gaan stralen!

Dat kan op heel veel verschillende manieren, want, iedere onderneemster is anders en uniek.

Mijn doel is dat jij blij wordt van online content creëren, van online groeien en van het zichtbaar zijn.

Werken met mij betekent

vol aan de bak,
flauwe (woord)grappen,
recht-door-zee opmerkingen,
nieuwe inzichten en een flinke dosis energie.


Weet je al welke optie het best bij jou past?
Als je nog twijfelt of gewoon wat meer informatie wilt,
kun je een afspraak inplannen.
Dan kijken we samen wat het best bij jou en je wensen past.

Het aanbod

Met één simpele aankoop krijg jij een jaar lang elke week een inspiratiemail in je mailbox. Denk aan een inzichten, opdrachten, ideeën en hele slimme tricks om goede, authentieke en gerichte content te maken. Alles om die grote, grijze massa aan te zwengelen. We focussen voornamelijk op teksten, maar je kunt natuurlijk veel meer doen met deze inspiratie.

Dit is ideaal voor jou als je gewoon een steuntje in de rug nodig hebt om online te kunnen stralen. Je kunt echt wel schrijven, maar je weet soms gewoon even niet meer zo goed wat je nou weer moet posten.

Oh, en een kleine tip: bewaar de e-mails goed, want deze zijn natuurlijk jaar op jaar te gebruiken.

€ 89,-

Samen staat we sterk, vind je ook niet? Veel ondernemers werken alleen en dat is soms best pittig. Met de online brainstorm gaan we samen aan de slag. Elke maand ontmoeten we elkaar online in een kleine, vaste groep om te brainstormen voor online content. Met die groep gaan we leren, elkaar inspireren, elkaar scherp houden en elkaar naar een hoger niveau brengen. Dat doen we niet alleen de ene keer per maand. Er komt een online omgeving waar jullie altijd even om raad of steun kunnen vragen. Samen staan we sterk!

De groepjes zijn max. 4 personen!

€ 69,- per maand

minimaal 6 maanden.

Heb je niet de tijd of het geduld om een weken- of maandenplan af te werken of werk jij liever gewoon alleen? Dan is deze optie voor jou. 1-op-1, lekker snel en concreet. Hier gaan we in een dagdeel gericht met jouw bedrijf en jouw contentuitdagingen aan de slag. We zetten een geraamte neer waarmee jij gerichte content kan maken die goed voelt!

We bepalen de focus, bedenken onderwerpen, gaan dieper in op welke berichten bij die onderwerpen horen en kijken in welke vorm jouw berichten het best tot zijn recht komen.

Vervolgens hebben we in de weken erna verschillende contactmomenten en leg jij berichten aan mij voor. Alles om ervoor te zorgen dat jij uiteindelijk lekker alleen kan creëren!

vanaf €350,-

Je wilt je onlinecommunicatie (gedeeltelijk) uitbesteden. Je hebt er geen tijd voor of wilt er geen tijd voor vrijmaken. Kortom, je wilt gewoon lekker bezig zijn met de dingen die jou blij maken! Toch wil je wel dat jouw karakter en passie doorschijnen in de berichten die online verschijnen. Je wilt je wel in de content kunnen vinden.We kunnen hier zo ver gaan als je zelf wilt.

Dit zijn de opties: Mijn team schrijft je dagelijkse berichten, blogs, denkt je video’s en podcasts voor je uit, ik coach je bij de opnames en monteer ze daarna voor je. We zorgen dat je mooie Canva-ontwerpen hebt die passen bij de huisstijl van je bedrijf. We plaatsen alles voor je op de gewenste kanalen. We komen met suggesties voor onderwerpen, foto’s, postcasts video’s en campagnes.

prijs op aanvraag

Zij gingen je voor:

Krijg gratis tips en tricks, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief